ZTE Axon M: specificații, preț și disponibilitate

Astăzi cei de la ZTE au anunțat lansarea modelului Axon M. Noul smartphone este echipat cu două ecrane Full HD de 5.2 inci, montate pe un design articulat, care îi permite să se transforme dintr-un smartphone obișnuit într-o tabletă de mici dimensiuni.

ZTE Axon M

ZTE Axon M vine echipat cu două ecrane de 5.2 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), ambele au raport de aspect de 16:9, densitate de 426 ppi și sunt protejate cu sticlă Corning Gorilla Glass 5.

La nivel hardware noul smartphone vine echipat cu chipsetul Snapdragon 821 de tip quad-core tactat la 2.15 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare care poate fi extins pentru încă 256 GB cu ajutorul unui card microSD. Lista dotărilor este completată senzor de amprente integrat în butonul de Power, conectivitate Wi-Fi a/b/g/n/ac, VoLTE, Bluetooth 4.2, conector USB Type-C și acumulator de 3.180 mAh cu tehnologie Quick Charge 3.0.

La capitolul foto regăsim o singură cameră spate de 20 MP cu deschidere f/1.8, stabilizare dublă a imaginii și dual-LED flash, care are grijă atât de nevoile camerei din spate, cât și de cea din față.

Începând cu luna noiembrie ZTE Axon M va fi disponibil exlusiv pentru AT&T la un preț de 725 dolari sau pentru 24,17 dolari/lună la abonament pe 30 de luni. În China și Europa urmând să fie disponibil începând cu primul trimestru a anului viitor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *