Galaxy Note 8 egalează iPhone 8 Plus în topul DxOMark

Dominația de „cea mai bună cameră de smartphone” a fost una extrem de scurtă pentru iPhone 8 Plus. DxOMark este de părere că Galaxy Note 8 are una dintre cele mai bune camere foto de pe piață, fiind pus pe teren egal cu iPhone 8 Plus cu scorul cel mai mare de până acum: 94.

DxOMark este o autoritate în domeniul fotografiei, testând camera telefonului în toate scenariile posibilie pentru a găsi avantajele şi dezavantajele acesteia. La capitolul fotografie, camera după Galaxy Note 8 este lăudată pentru un autofocus rapid și precis, a nivelului de zgomot foarte scăzut în lumină slabă, păstrarea detaliilor în condiții de lumină puternică, cât și pentru performanța zoom-ului 4x. La acest capitol Galaxy Note 8 a reusit să stabilească un nou record de 100 de puncte.

Samsung Galaxy Note 8

La capitolul filmare, Galaxy Note 8 oferă o expunere bună, o redare puternică a culorilor și o bună reducere a zgomotului în toate condițiile de iluminare, dar se luptă puțin atunci când vine vorba de autofocus și reprezentarea texturilor. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, iPhone 8 Plus a primit un scor video de 89, iar Note 8 a scos doar 84 de puncte.

Următorul telefon care ar putea să detroneze cele două smartphone-uri este noul Pixel 2 XL, care va fi prezentat astăzi, în cadrul evenimentului Google.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *