Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele Vodafone

OPPO și Vodafone au anunțat un parteneriat extins prin intermediul căruia, începând cu luna mai 2020, o gamă largă de produse va fi disponibilă în magazinele Vodafone din Europa. Colaborarea dintre cele două companii va oferi utilizatorilor mai multe opțiuni și va accelera adoptarea tehnologiei 5G pe piețele internaționale unde este prezentă compania Vodafone.

Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele online și offline Vodafone, printre cele mai importante fiind modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A, cu un raport calitate/preț excelent.

Ca prim pas al colaborării, Vodafone va introduce produsele OPPO pe piețele din Germania, Regatul Unit, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda. Cele două companii vor lucra susținut pentru a extinde disponibilitatea produselor în majoritatea piețelor Vodafone.

Suntem încrezători că produsele noastre inovatoare cu tehnologii avansate vor genera pentru Vodafone noi oportunități în era 5G. Viziunea Vodafone „împreună pentru un viitor mai bun” este compatibilă cu valoarea OPPO, „Benfen”- de a fi corecți și de a oferi calitate utilizatorilor, astfel că suntem nerăbdători să consolidăm o relație win-win de lungă durată, pentru a oferi utilizatorilor noștri un viitor mai bun în era 5G.

a declarat Alen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.

„Dispozitivele performante OPPO împreună cu rețeaua performantă Vodafone vor oferi clienților multiple opțiuni când vine vorba de exploatarea potențialului tehnologiei 5G. Parteneriatul Vodafone cu OPPO aduce împreună portofoliul lor de produse atractive cu dezvoltarea noastră în 5G din piețele europene și nu numai”

a declarat Ahmed Essam, Group Chief Commercial Operations and Strategy Officer în cadrul Vodafone Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *