Orange Love: internet prin fibră + TV + telefonie mobilă

Orange lansează noi pachete de abonamente numite Love, iar acestea cuprind servicii de internet prin fibră optică, televiziune și telefonie mobilă care se vor regăsi pe o singură factură.

Clienții cu abonamente Orange pentru telefonie mobilă care aleg serviciul de internet prin fibră cu viteze de download de până la 300 Mbps, pentru 8 euro pe lună, primesc gratuit pachetul TV cu 54 de canale.

Pentru 3 euro în plus se oferă pachetul TV cu 119 canale. De asemenea, există și opțiunea de internet prin fibră cu viteze de până la 1000 Mbps, pentru 3 euro în plus.

Orange Love

Cei ce aleg internetul prin fibră de la Orange primesc de două ori mai mult internet mobil față de traficul inclus în planul tarifar existent. Familiile care au deja abonamente Orange, odată cu pachetele Orange Love primesc bonus 50 GB internet mobil în fiecare lună pentru divertisment pe toate dispozitivele, pentru toți membrii familiei.

Orange LOVE este propunerea noastră pentru utilizatorii care au nevoie de servicii cu adevărat integrate, atât la nivelul beneficiilor fix-mobil, cât și din perspectiva experienței: factură unică și punct unic de contact. Simplitatea în utilizare, calitatea serviciilor și ofertele avantajoase sunt atributele pe care le aduce Orange Love și pe care clienții le așteaptă de la Orange, operatorul telecom preferat al românilor de peste 12 ani.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer al Orange România.

Mai multe detalii pe pagina dedicată Orange Love.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *