OPPO lansează căștile wireless ENCO W31 și ENCO Free

OPPO a prezentat cele mai noi modele de căști wireless, OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free. Noile dispozitive se remarcă printr-o autonomie ridicată, noise-cancellation, cât și prin rezistență la apă și praf.

OPPO Enco Free încorporează diverse funcții care le fac mai ușor de utilizat, și se pot conecta automat cu un smartphone imediat ce cutia de încărcare a fost deschisă. Acestea au o durată de redare de până la 25 de ore, sunt rezistente la apă (certificare IPX4) și oferă două tipuri de capete (semi-in ear și in-aer) pentru a răspunde preferințelor utilizatorilor legate de stabilitate și confort.

Căștile dispun de un sistem de conexiune Bluetooth binaural cu latență scăzută, care transmite simultan către ambele urechi. Această caracteristică vine ca o soluție utilă pentru problemele de sincronizare ale sunetului des întâlnite deutilizatori, mai ales când vine vorba de gaming pe telefon.

OPPO Enco Free utilizează standardul AAC, au sistem de poziționare FPC și pentru a avea un bas intens și în cazul volumului ridicat, este folosită o diafragmă tristratificată dintr-un aliaj de magneziu-titan și un circuit magnetic dual.

Pentru a îmbunătăți claritatea sunetului în timpul apelurilor, acestea utilizează un algoritm AI de neutralizare a sunetului și microfon dual cu tehnologie beamforming. Utilizatorii pot controla volumul sau schimba piesele prin simpla glisare în sus sau în jos pe oricare dintre căști și pot gestiona apelurile printr-o simplă atingere, iar, printr-o apăsare mai lungă, pot activa orice asistent de voce existent pe smartphone.

OPPO ENCO W31 reprezintă o alternativă accesibilă și integrează sistemul de conexiune Bluetooth binaurală cu latentă scăzută. Acestea au design in-ear, rezistentă ridicată la apă și praf, durată de redare de până la 15 ore și folosesc diafragme termoplastice compozite din poliuretani (TPU) și diafragme grafene concepute pentru a îmbunătăți răspunsul frecvenței.

Utilizatorii pot alege între două moduri: unul conceput special pentru muzica pop și clasică având o egalizare audio aplicată întregului interval de frecvență; și unul pentru muzica rock și EDM, care scoate în evidență frecvențele joase ale basului.

OPPO ENCO W31 sunt potrivite pentru orice activitate exterioară având un sistem de minimizare a zgomotului produs de vânt, două microfoane interne cu o sensibilitate ridicată pe ambele părți și un algoritm de noise-cancellation special conceput pentru a înlătura zgomotele de fundal în timpul apelurilor.

Căștile wireless OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free vor fi disponibile în România în a doua jumătate a lunii mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *