MWC2018: ZTE Temp GO – smartphone cu Android Go

Producătorul chinez ZTE lansează ZTE Temp Go, un al treilea smartphone entry-level cu Android 8.1 Oreo Go Edition, după modelul Alcaltel 1X și Nokia 1.

ZTE Temp Go

Noul smartphone vine echipat cu un display IPS de 5.0 inci cu rezoluție FWVGA 854 x 480 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 210 de tip quad-core tactat la 1.1 GHz, GPU Adreno 304, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare + slot pentru card microSD. La capitolul foto beneficiază de o cameră cu senzor de 5 Megapixeli cu autofocus și LED flash pe partea din spate, iar în partea frontală regăsim o cameră cu senzor de 2 Megapixeli. Lista dotărilor este completată cu 4G, dual-sim, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.2, jack de 3.5mm, GPS, A-GPS și GLONASS, baterie de 2150 mAh.

Telefonul vine cu sistemul de operare Android 8.1 Oreo Go Edition care beneficiază de suita de aplicații Android Go: Youtube Go, Maps Go, Gmail Go, Google Go, etc. Utilizatorii pot suplimenta aplicațiile livrate vizitând magazinul Google Play, unde au la dispoziție o secțiune dedicată pentru aplicațiile optimizate.

ZTE Temp Go va fi disponibil la un preț recomandat de 79.99 dolari.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *