Motorola One Fusion+ – specificații și dată de lansare

YouTube a listat Motorola One Fusion+ la secțiunea Device Report, de unde aflăm speficificațiile cheie și data de lansare. Acesta va avea un ecran de 6.5 inch cu rezoluție FullHD, procesor Snapdragon 730, baterie de 5.000 mAh și va rula Android 10. Listarea susține că One Fusion+ va fi lansat în iunie 2020, dar nu dezvăluie data exactă.

Listarea include, de asemenea, o imagine a unui smartphone Motorola, care este de fapt Motorola Edge și nu One Fusion+. În schimb, listarea lui Motorola Edge include o imagine a unui smartphone necunoscut, care ar putea fi One Fusion+. Cel mai probabil, YouTube a inversat imaginile celor două smartphone-uri.

Imaginea ne dezvăluie că smartphone-ul va avea un setup quad-camera pe spate cu un senzor principal de 64 megapixeli. Acesta va avea un cititor de amprente pe spate, un port USB-C și mufă jack de 3.5 mm în partea inferioară.

La o inspecție mai atentă a imaginii, putem oberva, că ecranul smartphone-ului nu are decupaj pentru camera selfie, ceea ce înseamnă că va fi montată pe un mecanism de tip pop-up. Pe latura dreaptă observăm butoanele de volum și pornire/oprire, dar și un buton suplimentar al cărui scop nu este cunoscut.

Noul smartphone ar urma să vină cu 4/6 GB memorie RAM, 64/128 GB stocare și să aibă două opțiuni de culoare: Cloud și SugarFrost.

Sursă: gsmarena.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *