În ce orașe oferă Orange viteze de până la 500Mbps ?

Începând din această săptămână, operatorul de telecomunicații Orange România, a îmbunătățit vitezele în rețeaua 4G+. Astfel, viteza maximă de download în rețeaua 4G crește de la 150 Mbps la 200 Mbps, iar în rețeaua 4G+ crește de la 375 Mbps la 500 Mbps. Similar, viteza maximă de upload crește de la 50 Mbps la 75 Mbps în rețeaua 4G și 150 Mbps în rețeaua 4G+.

Pentru a putea beneficia de aceste noi viteze ai nevoie și de un telefon compatibil, iar din Magazinul Online Orange îl poți cumpăra pe cel care ți se potrivește.

Orange 4G+

Lista cu orașele ce beneficiază de viteze până la 500 Mbps în download pe rețeaua Orange sunt:

Aiud, Alba Iulia, Aleşd, Alexandria, Arad, Azuga, Bacău, Baia Mare, Băicoi, Bârlad, Bistriţa, Borşa, Botoşani, Bragadiru, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buftea, Buhuşi, Buşteni, Cajvana, Câmpina, Câmpulung, Cisnădie, Cluj-Napoca, Codlea, Comarnic, Comăneşti, Constanţa, Craiova, Curtea de Argeş, Dorohoi, Drobeta-Turnu Severin, Eforie, Făgăraş, Fălticeni, Filiaşi, Focşani, Frasin, Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Ghimbav, Gura Humorului, Iaşi, Livada, Lugoj, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Milişăuţi, Moineşti, Năvodari, Ocna Sibiului, Olteniţa, Oneşti, Oradea, Orăştie, Orşova, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Paşcani, Piatra-Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Podu Iloaiei, Rădăuţi, Râmnicu Vâlcea, Roman, Salcea, Săcele, Sângeorz-Băi, Sânnicolau Mare, Sântana, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Sinaia, Slobozia, Sovata, Suceava, Tălmaciu, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Târgu Secuiesc, Techirghiol, Tecuci, Timişoara, Tulcea, Vaslui, Vatra Dornei, Voluntari, Zalău şi Zărneşti.

Nevoile de comunicare ale clienţilor noştri evoluează rapid. La fel și reţeaua Orange, care ţine pasul cu aceste schimbări. Numărul de utilizatori 4G și volumul de trafic cresc spectaculos de la an la an, astfel că dezvoltarea reţelei 4G/4G+ este un demers firesc pentru a răspunde nevoilor clienţilor noştri. Reţeaua 4G+ aduce o îmbunătăţire semnificativă de performanţă, care pentru clienţi înseamnă creşteri de viteză în folosirea datelor mobile, dar şi o experienţă în reţea îmbunătăţită. Acesta este un prim pas spre reţeaua viitorului – 5G”, a declarat Ştefan Slavnicu, Chief Technology Officer în cadrul Orange România.

De asemenea, clienții Orange România, pot testa viteze de până la 900 Mbps în smart shop-urile Orange din București (Europe House), Iași și Cluj-Napoca, precum și în Impact Hub București. Pentru asta ai nevoie de un terminal compatibil: Samsung Galaxy S9 și S9 Plus, Huawei Mate 10 Pro, Sony Xperia XZ1, Sony XZ Premium, iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *