Huawei P30 Pro New Edition a fost lansat oficial în Germania

Deoarece SUA a plasat compania chineză pe așa-zisa „listă neagră” în urmă cu ceva timp, Huawei caută soluții să lanseze noi smartphone-uri cu serviciile Google la bord. Astfel, compania lansează noi device-uri folosind hardware mai vechi pentru a putea integra aplicațiile Google.

Huawei P30 Pro New Edition este practic un smartphone „reciclat” care vine cu câteva modificări față de versiunea lansată în 2019. Pe partea de design a rămas neschimbat, singura noutate fiind culoarea Silver Frost care este împrumutată de pe noul P40 Pro.

Acesta integrează un display OLED de 6.47 inch FullHD+ curbat pe margine, procesor Kirin 980 de tip octa-core, 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare UFS 3.0 (P30 Pro din 2019 având UFS 2.1) care poate fi extins cu ajutorul unui card NanoMemory (NN) și acumulator de 4200 mAh care suportă încărcare rapidă la 40W.

La capitolul foto avem același setup triple-camera cu senzorul principal de 40 Megapixeli, cameră Ultra Wide de 20 Megapixeli, cameră telephoto cu periscop de 8 Megapixeli (zoom optic 5x) și senzor ToF 3D. Camera selfie este de 32 Megapixeli.

Huawei P30 Pro New Edition are un preț de 749 euro la precomandă și vine pe nuanțele Aurora, Silver Frost și Black. În acest preț sunt incluse căștile FreeBuds 3 și o boxă Huawei Mini, iar livrările încep pe 1 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *