Google lansează Datally: o aplicaţie pentru reducerea traficului de date

Google realizează mai multe proiecte și din când în când, apare o nouă aplicație care ar putea face diferența pentru un număr foarte mare de utilizatori. Cel mai recent proiect se numește Datally, după cum sugerează și numele, vă permite să monitorizați și să reduceți consumul de trafic de date pe dispozitivele Android.

Datally nu este o aplicație chiar „nouă”, aceasta a fost lansată cu câteva luni în urmă sub numele de Google Triangle, fiind disponibilă numai utilizatorilor din Filipine. În cele din urmă Google a decis să redenumească aplicația și să o facă disponibilă la nivel global ca Datally.

Cu toate că Google vă permite să gestionați traficul de date prin setările implicite ale dispozitivelor dvs., Datally este o aplicație dedicată care vă permite să monitorizați zilnic, săptămânal sau lunar datele consumate (afișate într-un grafic simplu). Apoi veți găsi o listă a aplicațiilor pe care le utilizați cu statisticile privind consumul de date și apoi puteți decide să blocați cele mai însetate aplicații, chiar și în mod individual, dacă doriți.

Datally vă permite, de asemenea, să obțineți un trafic suplimentar printr-un sistem de recompensă distribuit după instalarea aplicațiilor sau utilizând aplicațiile deja instalate. Aplicația este disponibilă gratuit în magazinul Google Play, pentru toţi utilizatorii de dispozitive cu Android.

(P) Ai aflat de oferta Orange Love? Activeaza-ti un abonament de internet prin fibra, cu preturi de la 8 euro/luna, si ai gratuit televiziune prin fibra plus dublul resurselor de date incluse in abonamentul tau Orange Me.

Aceasta este o aplicație concepută special pentru cei care nu dispun de planuri de date nelimitate. Utilizatorii care au acces la planuri de date cu costuri reduse nu pot considera Datally o aplicație fundamentală, deși aduce un avantaj. Cu toate acestea, rămâne un instrument interesant de monitorizare și economisire pentru toți cei care doresc să profite la maximum de planul de date.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *