Dacia Logan Stepway – disponibilă la comandă în România

Dacia Logan Stepway a fost lansată doar pentru piața din Rusia, dar producătorul de la Mioveni a decis să aducă acestă versiune și în România.

Cu un design inspirat din seria foarte apreciată STEPWAY, acestă versiune se remarcă prin protecțiile laterale specifice, de culoare neagră, ornamentele cu aspect cromat dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate, cât și prin jantele de 16 inch Flexwheels.

Interiorul, spațios și primitor, dispune de o tapițerie specifică, în două nuanțe de gri. Denumirea Stepway se regăsește atât pe spătarele scaunelor, cât și în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele. Confortul oferit este subliniat de prezența unei game largi de echipamente, printre ele se regăsește sistemul de navigație MediaNav, cu ecran tactil de 7 inch, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistența la parcarea cu spatele.

Evident, noul Logan Stepway asigură un spațiu generos pentru toți ocupanții săi și pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situându-se printre cele mai bune din segment (510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri în cazul în care bancheta spate este rabatată).

Pentru modelul Logan, noile versiuni Stepway au în exclusivitate culoarea Bleu Azurite și poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiționat cu reglare automată și cameră video pentru asistența la parcarea cu spatele.

Modelul este disponibil în trei variante de motorizare:

  • 0.9 TCe 90 CP benzină – 10.250 euro TVA inclus
  • 1.5 Blue dCi 75 CP diesel – 11.550 euro TVA inclus
  • 1.5 Blue dCi 95 CP diesel – 12.150 euro TVA inclus

Dacia Logan Stepway poate fi comandat de aici, în exclusivitate prin intermediul platformei de vânzări online. Din luna decembrie, modelul va fi disponibil și în rețeaua Dacia din întreaga țară.

Pentru lansare, clienții persoane fizice pot beneficia prin Dacia Finance de oferta specială de finanțare, cu dobândă 0% și o rată lunară începând de la 99 Euro (TVA inclus).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *