CES 2018: Acer Nitro 5 – laptop de gaming cu procesoare AMD Ryzen

Acer a prezentat în cadrul târgului de tehnologie CES 2018 noua generație a laptopului de gaming Acer Nitro 5. Acesta se adresează jucătorilor de ocazie care caută performanțe puternice într-un dispozitiv mobil.

Acer Nitro 5

Cu performanțe pentru a rula cu ușurință titlurile mainstream, Acer Nitro 5 găzduiește tehnologii esențiale pe care jucătorii de ocazie le prețuiesc cel mai mult. Am creat Nitro 5 cunoscând faptul că jucătorii își doresc specificații puternice pentru a se bucura de experiențe minunate când se află în mișcare. Noul Nitro 5 este conceput pentru a răspunde acestor nevoi și prezintă un exterior remarcabil pentru unicitate adăugată.” a declarat Jerry Hou, Director General, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc.

Acer Nitro 5 dispune de un display IPS FullHD de 15.6 inci cu timp mic de răspuns, procesoare din gama AMD Ryzen, placă video AMD Radeon RX560, până la 32 GB memorie RAM DDR4, SSD de până la 512 GB, tastatură iluminată, cameră web HD, difuzoare cu tehnologie Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony, WiFi Dual-Band 802.11ac, USB Type-C, HDMI 2.0 și Gigabit Ethernet. Noul notebook de la Acer este livrat cu sistemul de operare Windows 10.

Performanțele oferite pot fi optimizate cu ajutorul aplicației NitroSense de la Acer, care permite monitorizarea CPU/GPU și reglarea ventilatorului de răcire prin intermediul funcției Acer CoolBoost.

Noua generație a laptopului de gaming Acer Nitro 5 va fi disponibilă în Europa din luna aprilie cu prețuri începând de la 1099 euro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *