CES 2018: Acer lansează noul ultrabook Swift 7

Pe lângă laptopul de gaming Acer Nitro 5, compania taiwaneză a prezentat în cadrul târgului de tehnologie CES 2018 noul ultrabook Acer Swift 7. Acesta se remarcă prin grosimea sa de numai 8.98 mm închis și este adresat profesioniștilor care doresc portabilitate și acces neîntrerupt la internet.

Acer Swift 7

Acer Swift 7 este construit în totalitate din aluminiu și include un display IPS de 14 inci cu rezoluție FullHD, cu protecție cu sticlă Corning Gorilla Glass și tehnologie Acer Color Intelligence. În pofida dimensiunilor reduse, acesta vine cu specificații de top: procesor Intel Core i7 de generație a șaptea, 8 GB de RAM LPDDR4, SSD de 256 GB, modul WiFi 802.11ac cu 2×2 MIMO, conectivitate 4G LTE (nanoSIM) prin intermediul Intel XMM 4G LTE, scanner de amprentă, webcam compatibil Windows Hello, tastatură luminată și Windows 10 preinstalat.

Suntem extrem de mândri să putem produce cel mai subţire laptop din lume. Bazându-ne pe descoperirile ingineriei din generaţia anterioară, noul Swift 7 este un produs avansat, cu un şasiu mai subţire, performanţă puternică şi conectivitate permanentă 4G LTE pentru profesioniştii aflaţi în mişcare.„, a declarat Jerry Kao, Preşedintele IT Products Business al Acer Inc.

Pe lângă slotul pentru cartela nanoSIM, Acer Swift 7 dispune si de tehnologie eSIM, care permite descărcarea și activarea profilelor eSIM.

Noul ultrabook de la Acer va fi disponibil la comandă în Europa din luna aprilie la un preț de pornire de 1699 euro.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *