ARCHOS lansează tableta Sense 101X în România

Producătorul de electronice de larg consum, Archos, a lansat oficial în România cea mai nouă tabletă Sense 101X. Noul device dispune de conectivitate 4G LTE cu suport pentru apeluri voce, display de 10 inci și este livrată într-o carcasă rezistentă la căzături minore și protecție în contactul cu apa (certificare IP54).

Archos Sense 101X

Cu specificații tehnice care oferă utilizatorilor un nivel înalt de performanță în utilizare și protecție împotriva șocurilor de contact, tableta Archos Sense 101X răspunde cerințelor celor care își doresc un dispozitiv rezistent, ușor de transportat în orice împrejurare. Cu siguranță, punctul forte al tabletei este conectivitatea 4G LTE. Archos Sense 101X dispune de slot pentru cartela nano-SIM, așadar utilizatorii pot accesa instant internetul atunci când o conexiune WI-Fi nu este disponibilă. De asemenea, ei pot trimite SMS-uri sau realiza apeluri voce direct de pe tabletă”, a declarat Săvel Stanciu, Country Manager Archos România.

Tableta ARCHOS Sense 101X dispune de un ecran de 10 inci cu rezoluție 1280 x 800, un chipset MediaTek MT8735 de tip quad-core la 1.3 GHz, placă grafică ARM MALI-T720 MP2, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare, care poate fi extins folosind un card de memorie microSD de până la 128 GB.

La capitorul foto, device-ul este echipat cu o cameră foto de 5 megapixeli cu autofocus și filmare la 720p pe partea din spate și o cameră frontală de 2 megapixeli deasupra ecranului. Lista dotărilor mai include un port micro-HDMI, A-GPS și GLONASS, conectivitate Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n cu funcție Wi-Fi Direct, port USB Type-C și jack audio de 3.5 mm.

ARCHOS Sense 101X vine cu Android 7.0 Nougat preinstalat și integrează un acumulator Li-Ion de 6000 mAh care promite o autonomie de aproximativ 5 ore de redare a conținutului video fără întrerupere. Noua tabletă a celor de la ARCHOS este disponibilă în România prin rețeaua de magazine Carrefour la prețul de 699 lei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *