ARCHOS Diamond Omega disponibil la precomandă în România

ARCHOS a lansat oficial în România smartphone-ul Diamond Omega, echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 835, 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

ARCHOS Diamond Omega

Diamond Omega vine echipat cu un ecran FullHD+ de 5.7 inci ce acoperă 85% din suprafața frontală a dispozitivului. Pe partea din spate regăsim un sistem dual-camera format dintr-un senzor principal Sony IMX362 de 12 megapixeli cu deschidere f/1.8 și un senzor secundar Sony IMX318 de 23 megapixeli cu deschidere f/2.0 si zoom optic 2x, cât și un cititor de amprente. În partea frontală desupra display-ului regăsim tot un sistem dual-camera format din doi senzori de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2 ce poate realiza fotografii cu efect bokeh.

Smartphone-ul mai adaugă pe lista dotărilor conectivitate Bluetooth 4.1, senzor NFC, un port USB Type-C, jack audio de 3.5mm și un acumulator de 3100 mAh care poate fi încărcat până la 50% în doar 20 de minute, datorită tehnologiei Qualcomm Quick Charge 3.0.

ARCHOS Diamond Omega este livrat cu sistemul de operare Android 7.1 Nougat, personalizat cu interfața Nubia 5.0 și este disponibil la precomandă pe Cel.ro la prețul de 2.344 lei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *